您的位置: 一诺留学  >  考试中心 >  雅思考试 >  资料下载

2016年1月9日雅思阅读真题回忆

时间:2016-01-22  / 编辑:Abby
   今天一诺留小编给大家整理一下2016年1月9日雅思阅读真题,小编希望同学们通过对真题的分析和整理可以找到合适的解题方法,从中来提高自己的成绩!下面和小编一起来看一下,今天的内容!

  A卷

  Passage 1

  题目:Living with uncertainty

  题型:判断 7+简答 6

  题号:新题

  答案:1-7

  判断题

  1 FALSE

  2 TRUE

  3 NOT GIVEN

  4 TRUE

  5 NOT GIVEN

  6 FALSE

  7 TRUE

  8-13简答题

  8 lit fires

  9 saltbush

  10 European farming

  11 wheat

  12 pear

  13 Tellers

  (目前无明确回忆,答案仅供参考)

  Passage 2:

  题目: The power of music

  题型:段落信息匹配 5+Summary 4+人名配理论 4

  文章大意:待补充

  答案:14-18信息配段落

  14. D

  15. I

  16. C

  17. F

  18. E

  19-22 Summary without word list

  19 physical health

  20 disabled

  21 brain scans

  22 walking

  23-26人名配理论

  23 C

  24 B

  25 A

  26 A

  (答案仅供参考)

  Passage 3:

  题名:Does class size matter?

  题型:段落信息匹配 5+分类配对 9

  文章大意: 待补充

  答案:27-31

  段落信息匹配

  27 D

  28 E

  29 A

  30 C

  31 B

  32-40 Classification

  32 A

  33 C

  34 B

  35 C

  36 A

  37 C

  38 A

  39 B

  40 A

  (目前无明确回忆,答案仅供参考)

  B卷

  Passage 1:

  题目:The History of building telegraph lines

  题型:判断 6+简答 7

  文章大意:电报的发展史

  相似文章:

  A The idea of electrical communication seems to have begun as long ago as 1746, when about 200 monks at monastery in Paris arranged themselves in a line over a mile long, each holding ends of 25 ft iron wires. The abbot, also a scientist, discharged a primitive electrical battery into the wire, giving all the monks a simultaneous electrical shock. "This all sounds very silly, but is in fact extremely important because, firstly, they all said 'ow' which showed that you were sending a signal right along the line; and, secondly, they all said 'ow' at the same time, and that meant that you were sending the signal very quickly, "explains Tom Standage, author of the Victorian Internet and technology editor at the Economist. Given a more humane detection system, this could be a way of signaling over long distances.

  B With wars in Europe and colonies beyond, such a signalling system was urgently needed. All sorts of electrical possibilities were proposed, some of them quite ridiculous. Two Englishmen, William Cooke and Charles Wheatstone came up with a system in which dials were made to point at different letters, but that involved five wires and would have been expensive to construct.

  C Much simpler was that of an American, Samuel Morse, whose system only required a single wire to send a code of dots and dashes. At first, it was imagined that only a few highly skilled encoders would be able to use it but it soon became clear that many people could become proficient in Morse code. A system of lines strung on telegraph poles began to spread in Europe and America.

  D The next problem was to cross the sea. Britain, as an island with an empire, led the way. Any such cable had to be insulated and the first breakthrough came with the discovery that a rubber-like latex from a tropical tree on the Malay peninsula could do the trick. It was called gutta percha. The first attempt at a cross channel cable came in 1850. With thin wire and thick installation, it floated and had to be weighed down with lead pipe.

  E It never worked well as the effect of water on its electrical properties was not understood, and it is reputed that a French fishermen hooked out a section and took it home as a strange new form of seaweed The cable was too big for a single boat so two had to start in the middle of the Atlantic, join their cables and sail in opposite directions. Amazingly, they succeeded in 1858, and this enabled Queen Victoria to send a telegraph message to President Buchanan. However, the 98-word message took more than 19 hours to send and a misguided attempt to increase the speed by increasing the voltage resulted in failure of the line a week later.

  F By 1870, a submarine cable was heading towards Australia. It seemed likely that it would come ashore at the northern port of Darwin from where it might connect around the coast to Queensland and New South Wales. It was an undertaking more ambitious than spanning an ocean. Flocks of sheep had to be driven with the 400 workers to provide food. They needed horses and bullock carts and, for the parched interior, camels. In the north, tropical rains left the teams flooded. In the centre, it seemed that they would die of thirst. One critical section in the red heart of Australia involved finding a route through the McDonnell mountain range and then finding water on the other side.

  G The water was not only essential for the construction team. There had to be telegraph repeater stations every few hundred miles to boost the signal and the staff obviously had to have a supply of water, lust as one mapping team was about to give up and resort to drinking brackish water, some aboriginals took pity on them. Altogether, 40, 000telegraph poles were used in the Australian overland wire. Some were cut from trees. Where there were no trees, or where termites ate the wood, steel poles were imported.

  H On Thursday, August 22, 1872, the overland line was completed and the first messages could be sent across the continent; and within a few months, Australia was at last in direct contact with England via the submarine cable, too. The line remained in service to bring news of the Japanese attack on Darwin in 1942. it could cost several pounds to send a message and it might take several hours for it to reach its destination on the other side of the globe, but the world would never be same again. Governments could be in touch with their colonies. Traders could send cargoes based on demand and the latest prices. Newspapers could publish news that had just happened and was not many months old.

  答案:

  Questions 1-6

  1 In the research of French scientists, the metal lines were used to send message T

  2 Abbots gave the monks an electrical shock at the same time, which constitutes the exploration on the long-distance signaling. T

  3 Using Morse Code to send message need to simplify the message firstly F

  4 Morse was a famous inventor before he invented the code T

  5 The water is significant to early telegraph repeater on continent. T

  6 US Government offered fund to the I st overland line across the continent NG

  Questions 7-14

  Answer the questions below.Choose NO MORE THAN TWO WORDS AND / OR A NUMBER from the passage for each answer.

  Write your answers in boxes 7-14 on your answer sheet.

  7. Why is the disadvantage for the Charles Wheatstone's telegraph system to fail in the beginning?It's expensive

  8. What material was used for insulating cable across the sea?latex

  9. What was used by British pioneers to increase the weight of the cable in the sea?Lead ripe

  10. What did Fisherman mistakenly take the cable as?Unusual seaseed

  11. Who was the message firstly sent to across the Atlantic by the Queen?President Buchanan

  12. What giant animals were used to carry the cable through desert?camels

  13. What weather condition did it delay the construction in north Australia?Tropical rain

  14. How long did it take to send a telegraph message from Australia to England?Several hours

  (答案仅供参考)

  Passage 2:

  题目:儿童天赋和能力影响

  题型:判断 5+概括 5+多项选择4

  文章大意:孩子的天赋和能力影响,孩子容易受到环境影响学习到一些能力,而大人不容易,各种比较,举了语言的例子和其他能力的例子。

  答案:1-4选择题

  1. Which one not mentioned about infantA intelligence C social skills D language

  2. What the animal experiment is to illustrate Different lines and angles affect sight

  3. the second experiment on … is prove that Human’s development is similar to animals in this area

  4. Why children appears mindless

  Cortex still does work

  5-9 summary

  实验用的speech sound语言是Japanese研究人员选用的,做第二个实验给小孩听噪音(noise)心跳变快(heart rate),第三个实验 visual observation有关,仔细观察physical eye movement.第四个实验因为选的地域广,结论充分harness dialects,由此科学家可以很好的控制他们的实验。

  10-14 YES/NO/ NOT GIVEN

  10. Japanese research on adults produce conclusive outcome Y

  11. Some babies can identify all phonemes Y

  12. two people have intended to find ****8 months to N

  13. adults can hear phonemes but takes longer time to process the information NG

  14. children who can grew up in bilingual families tend to become bilingual NG

  (答案仅供参考)

  Passage 3:

  题目:贸易

  文章大意:贸易的发展史,讲了贸易的人的天性以及各地的贸易发展水平和状况

  答案:待补充

  以上是一诺留学小编给大家整理的内容,希望可以帮助到同学们,同学们如果还有任何关于雅思阅读考试的问题,可以拨打一诺留学的免费热线400-003-6508或者010-62680991进行咨询,或者点击一诺留学官方网站http://www.yinuoedu.net/页面的“在线咨询”与一诺留学专家直接对话。微信订阅号:留学圈 (微信帐号:yinuoliuxue )

免费发送到我的邮箱:

只需3秒钟获知你的名校录取率    私人定制精准匹配    留学宝典免费送

*姓名: *电话: 性别:  男  女
           
*最关心的问题:
24小时之内您将会接到我们的电话,我们确保绝不将您的信息外泄

联系一诺查看更多

全国统一电话:400-003-6508

电话:010-62680991

传真:010-82483329

地址:北京市海淀区中关村西区彩和坊路10号1+1大厦705室

当前推荐

               

关注一诺留学

版权所有@2012-2016    一诺留学网    京ICP备12034294号-1

联系电话:400-003-6508  010-62680991     传真:010-82483329     邮箱:service.bj@yinuoedu.net